Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

F.A.Q

Spørgsmål vi ofte modtager om Soundboksen

Lydniveaet er på hele 126 dB, hvilket cirka er det samme som til en koncert helt fremme på forreste række. Volumen kan justeres fra 0 til 11, så der er altså mulighed for at holde rigtig abefest, men også et mere stille arrangement, hvor venskabet med naboerne stadig bevares.

En Soundboks 3 er ikke vandtæt, men er dog udviklet til at modstå en væltet dåsebajer, regnvejr og pisstøv på festivaler.

En fuld opladning holder i omtrent 40 timer ved middelhøj styrke og op til 8 timer ved fuld styrke. På knap 3,5 time er batteriet fuldt opladt.

Soundboks 3 er udstyret med en ny TeamUp funktion, som tillader dig at sammenkoble op til hele fem Soundbokse sammen på samme tid via SKAA-teknologi. En funktion som er sindssyg populær, og som helt klart var en af de største mangler på de to foregående modeller.

Batteriet tager 3,5 time om at blive fuldt opladt 

Selvom højtaleren kan slå hårdt, så tilhører den stadig letvægtsklassen med en sølle kampvægt på 15,4 kg.

Når du skal oplade din Soundboks, skal du hive batteriet ud af din Soundboks og sætte soundboks-laderen på i forlængelse af stikket på batteriet. 

Vi anbefaler, at man ikke oplader batteriet samtidig med at det er tilsluttet Soundboksen. Du kan læse mere om batteriet her 

En Soundboks 3 måler 66H x 43B x 32D.

Det er med andre ord ingen sag at transportere en Soundboks 3 rundt

Ja. Soundboks blev startet af tre gymnasievenner i Danmark, som havde et mål om at bygge den perfekte højtaler til Festival, som skulle kunne holde til de vildeste udendørs fester.

 

I dag er der solgt Soundbokse i over 40 forskellige lande hvor størstedelen af salget sker i skandinaviske lande samt Tyskland og USA.

Stifterne bag Soundboks er Hjalte Wieth, Christoffer Nyvold og Jesper Theil Thomsen fra Virum. De stiftede virksomheden tilbage i 2015, og havde i 2020 allerede rundet 100.000 solgte enheder.

Den nyeste model fra Soundboks er en Soundboks 4, som lige nu koster 7999,- kr. Her kan du læse mere om den nye Soundboks 4

Vi mener, at Soundboks 3 er den bedste Soundboks til prisen. Du kan læse mere om hvorfor i indlægget her.

Lej en Soundboks 3

Ikke fået svar på dit spørgsmål? - kontakt os på:

 

 

Ønsker du at leje en Soundboks?