Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

Lej Soundboks smukfest

Soundboks udlejning til Smukfest 2024

Lej en Soundboks til dette års Smukfest med gratis levering til festivalen ➜ Vi tilbyder derudover 100% prismatch og mulighed for tilkøb af tyveri- og skadesforsikring på  Soundboksen.

Lej Soundboks Smukfest

Prismatch

Vi matcher altid den laveste pris på markedet.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis levering direkte til Smukfest.

Depositum 0,-

Når du lejer hos os, betaler du intet depositum.

Vælg en pakkeløsning efter dit behov

Til Smukfest 2024 tilbyder vi muligheden for at leje en Soundboks i tre forskellige pakker: Basispakken til DKK 999, Udvidet-pakken til DKK 1699 og Udvidet+-pakken til DKK 1999. Alle pakker leveres som minimum med lader, rabatkode, batteri og gratis levering direkte til festivalen. I år har vi forbedret vores service ved at inkludere 24/7-tyverisporing. Her står vores team klar til at assistere, hvis jeres Soundboks skulle blive stjålet fra campen.

Basis

999,- DKK

Lader og batteri medfølger 

Levering direkte til festivalen

Depositum 0,- 

10% Rabatkode til batteryswap

Udvidet+

Forsikringspakken

1999,- DKK

Lader og batteri medfølger

Levering direkte til festivalen

Depositum 0,-

AUX-stik og adapter til Iphone 

GPS monteret i Soundboksen

Fuld forsikring  på Soundboksen   

10% Rabatkode til batteryswap

24/7 tyverisporing

Jordanker-lås som Soundlock

 

Udvidet

1699,- DKK

Lader og batteri medfølger

Levering direkte til festivalen

Depositum 0,- 

AUX-stik og adapter til Iphone 

GPS monteret i Soundboksen

10% Rabatkode til batteryswap

Sådan fungerer det

Lej en Soundboks til Smukfest
med direkte levering

1. Book

Første step er at booke Soundboksen ved at udfylde ovenstående bookingformular. Ligger din inde med spørgsmål, som ikke er besvaret i vores FAQ, er du velkommen til at ringe på vores nummer 53 39 11 95.

2. Bliv kontaktet

Når bookingen er gennemført, kontakter vi dig via SMS med information omkring lejekontrakt og forudbetaling.  Lejekontrakten bliver tilsendt via mail, og kan underskrives elektronisk – pærelet 😄

3. Forudbetal 500,- kr.

Efter at lejekontrakten er underskrevet, vil du blive bedt om at forudbetale 500,- kr. af den samlede leje til vores erhvervskonto på mobilepay. Når dette er gjort, er Soundboksen reserveret til dig og din camp⛺️

4. Afhent

Afhent din Soundboks direkte på festivalen. Den præcise dato, Soundboksen bliver leveret på, er søndag d. 4/8 i tidsrummet: 10:00 – 15:00 på Vrold  Tværvej 14, 8660 Skanderborg.

5. Fest

Afspil din favoritmusik på Soundboksen og nyd den fantastiske festivaloplevelse sammen med resten af din camp. Det er vigtigt at huske at bidrage til en ansvarlig festkultur selvom at Smukfest et af landets største festivaler.

6. Returner

Vi indsamler Soundboksene på samme adresse d. 11/8 og 12/8 i tidsrummet: 10:00 – 15:00 Er man taget hjem fra festivalen før tid, skal man fragte soundbokse direkte til vores lager i Esbjerg 

Anmeldelser

Vi har haft mange glade
festivalslejere

Karoline Høj

Lejer til Smukfest

Mine veninder og jeg lejede en Soundboks til Smukfest, som vi kunne afhente direkte på festivalen, hvilket fungerede helt vildt godt. Som god service fik vi også et ekstra batteri med gratis.

Simon Espensen

Lejer til Smukfest

Udlejningen fungerede perfekt og til en fin pris. Soundboksen fungerede også upåklageligt gennem hele festivalen, så 5 stjerner herfra. 

Oliver Tirsbæk

Lejer til Smukfest

Mine gutter og jeg har lejet en Soundboks to år i streg til Smukfest, og begge gange har tingene spillet 100%.

Søren Terkelsen

Lejer til Smukfest

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Gutterne der udleverede Soundboksen var flinke og behjælpelige med teknikken også selvom at der var travlt med mange mennesker i kø.

Jonas Dueholm

Lejer til Smukfest

Sindssygt nemt og til en fair pris! Udlejningen til Smukfest var en nem og billig løsning, så helt sikkert noget vi vil overveje til næste gang vi skal afsted. 

Kasper Holm Lindgaard

Lejer til Smukfest

Jeg har sammen med et par andre venner lejet en Soundboks til Smukfest, og det spillede totalt som det skulle hele vejen rundt. Virkelig et smart koncept som sparer ens camp for en masse bøvl op til festivalen. 

F.A.Q

Spørgsmål vi ofte modtager
fra vores lejere

Den præcise dato, Soundboksen bliver leveret på, er søndag d. 30/07 i tidsrummet: 12:00 – 16:00 på følgende adresse: Vrold  Tværvej 14, 8660 Skanderborg.

Vi kommer og afhenter Soundboksene d. 05/08, 2023 mellem 12:00 – 16:00. Igen på adressen: Vrold  Tværvej 14, 8660 Skanderborg.

Der betales 500,- kr. i forudbetalt leje, når Soundboksen bookes. Den resterende leje betales ved afhentning på Festivalen. Begge dele sker til vores erhvervsnummer på Mobilepay. For at give et konkret eksempel, skal du altså forudbetale 500,- kr. inden festivalen og 1500 ved afhentning, hvis du vælge forsikringspakken.

Det er tæt på umuligt, at holde Soundboks fri fra ridser og skræmmer når man er på Smukfest. Derfor tager vi ingen gebyrer i den sammenhæng.

Ja, når bookingen er foretaget via vores hjemmeside, vil du få tilsendt en lejekontrakt som, kan underskrives digitalt.

Ja, hos os er det 100% tilladt at benytte sig af batteryswap.

Nej, vi kræver intet depositum ved leje af en Soundboks til Smukfest. Det gør vi ikke fordi, at vi gerne vil gøre det super nemt og ligetil at leje en Soundboks.

Hvis forsikringspakken er købt, vil det være os, som hæfter for alle former for bortkomst af Soundboksen. Bestiller du basispakken, så vil du som lejer hæfte for skader- og tyveri. Dette kan du læse mere om i vores  handelsbetingelser

Med vores 24-7 tyverisporingstjeneste er du sikret under hele Smukfest 2024. Hvis din Soundboks bliver stjålet, står vores team klar til at assistere med at spore og finde den igen. Sidste år benyttede mange af vores lejere sig af vores tyveriforsikring, som sikrede, at de ikke skulle erstatte deres Soundboks økonomisk efter et tyveri. Selvom det var en stor lettelse, var det ærgerligt for dem at miste musikken i deres camp de første dage af festivalen. Derfor har vi i år udvidet vores service, så vi ikke kun dækker tabet, men også aktivt hjælper med at finde den stjålne Soundboks tilbage til ejeren.

Lej Soundboks til Smukfest 2024 ⛺

Smukfest, der også er kendt som Danmarks smukkeste Festival, løber af stablen i de smukkeste omgivelse med koncerter, der foregår under bøgetræer og ved nærliggende søer. 

Smukfest huser primært op med danske artister – nye talenter/grupper, etablerede artister og som enhver anden stor festival, har Smukfest selvfølgelig også et par store udenlandske artister på programmet

Festivalens ikoniske maskot er FestiWalther. En musikglad skovtrold, som er født d.5 juli 1579 i Skanderborgs bøgeskove. Forberedelserne til den allerførste festival skete d.5 juli 1979, altså datoen for Walthers 400 års fødselsdag. Festiwalther er med andre ord ansigtet udadtil for Smukfest, hvorfor det også er ham som er logoet for danmarks smukkeste festival. 

Danmarks smukkeste festival er et prædikat som Smukfest med rettet har tilegnet sig. Derfor vil vi hos Shareboks også gerne være med til at smukkesere lydbilledet på campingpladsen.

Sådan så det ud, da vi leverede 150 Soundbokse til Smukfest 2023 

Lej Soundboks til Smukfest
Lej Soundboks til Smukfest

Lej en Soundboks til Smukfest og få gratis levering

Som ovenstående billeder viser, så havde mere end 150 forskellige camps valgt at leje en Soundboks til dette års Smukfest. Det er nemlig ikke nogen hemmelig, at selvom koncerterne er magiske, så foregår den rigtige fest altså i campsene – og findes der nogen bedre følgesvend til en campfest end en Soundboks? Vi ved i hvert fald ikke, hvad det skulle være.

Giv Smukfest et ekstra twist

GPS, AUX, ekstra batteri eller fuld forsikring er fire måder hvorpå at du kan forbedre din uge på Smukfest, og gøre det endnu mere trygt at leje en Soundboks. Til Smukfest kan man vælge mellem tre forskellige pakkeløsninger: Basis, udvidet og udvidet+. I basispakken medfølger der levering, batteri og lader, mens der i de andre pakkeløsninger medfølger ting som GPS, AUX og fuld forsikring. Vi ved hvor meget tryghed betyder for vores lejere, så derfor har det været helt oplagt at tilbyde en forsikringspakke, hvor alting bliver dækket, hvis uheldet skulle være ude. 

Hvorfor leje en Soundboks til smukfest?

Der findes et væld af gode grunde til at skulle leje en Soundboks fremfor at købe den fra ny. Her giver vi, i vores optik, de 4 bedste grunde: 

Slip for at knække sparegrisen

En ny Soundboks koster i omegnen af 7.500,- kr. på Soundboks’ egen hjemmeside. Hvis du spørger os, så er det ret mange penge at punge ud med for en enkelt festival. 

Tid er også penge 

En af de helt store fordele ved at leje en Soundboks fremfor at købe den, er at man slipper med alt besværet omkring hvem der skal lægge ud, hvem der tager den med, hvad man skal gøre af den efter osv. Problemer er der nok af, hvorfor man sparer en hulens masse og bekymringer ved ikke selv at stå for indkøb af Soundboksen. Vi har erfaret, at dagene op til Smukfest, kan være stressende og overskuelige. Derfor har vi også lavet en komplet pakkeliste til festival, så du ikke glemmer helt essentielle ting, når du tager afsted til Smukfest eller en hvilken som helst anden festival.

Vi har din ryg

Opstår der problemer med din Soundboks i løbet af festivalen, står vi altid klar med råd og vejledning om, hvordan det pågældende problem fikses. Oplever du problemer indenfor det første døgn, får du enten alle penge retur eller en ny Soundboks leveret. Den mulighed finder man ikke andre steder. 

Vi tænker på miljøet ❤

Ved at leje en Soundboks til Smukfest fremfor at købe den mindsker behovet for at producere nye varer, hvilket sparer råmaterialer og energi. Deling og udnyttelse af allerede eksisterende produkter fremmer cirkulær økonomi og reducerer affald. Alt i alt fremmer Soundboks udlejning bæredygtighed og bidrager til overgangen til en mere ressourceeffektiv og miljøvenlig økonomi.

Lej din Soundboks til Smukfest nu

Som erfarne festivalsgæster kender vi alt til problematikken omkring hvem der skal stå for indkøbet og transporten af Soundboksen. Vi har ligesom mange andre haft frustrerende oplevelser med at få købt en Soundboks fra ny for derefter at sælge den efterfølgende. Økonomisk lider man et tab, der er  større end lejeprisen –  og værst af alt skal man bruge energi på hele processen. Derfor leverer- og afhenter vi din Soundboks direkte på festivalspladsen, så du både sparer tid og penge. Velbekomme – og god Smukfest!

Ønsker du at leje en Soundboks?