Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Lej Soundboks

Book en Soundboks 📅

Du booker en Soundboks til dit foretrukne arrangement ved at udfylde nedenstående formular – Du vil blive kontaktet indenfor 30 minutter.

Spørgsmål vi ofte modtager

Her giver vi svar på de hyppigst stillede spørgsmål

Lydniveaet er på hele 126 dB, hvilket cirka er det samme som til en koncert helt fremme på forreste række. Volumen kan justeres fra 0 til 11, så der er altså mulighed for at holde rigtig abefest, men også et mere stille arrangement, hvor venskabet med naboerne stadig bevares.

En Soundboks 3 er ikke vandtæt, men er dog udviklet til at modstå en væltet dåsebajer, regnvejr og pisstøv på festivaler.

 

En fuld opladning holder i omtrent 40 timer ved middelhøj styrke og op til 8 timer ved fuld styrke. På knap 4 timer er batteriet fuldt opladt.

Den nye Soundboks 3 har først og fremmest langt flere funktioner end sine forgængere. Dertil kan den også spille højere samtidig med, at designet er langt mere stilrent end på tidligere modeller. Den lidt højere pris for en Soundboks 3 opvejes dermed helt klart af ovenstående elementer, og vi mener, at det er den klart bedste Soundboks, som er produceret.

Soundboks 3 er udstyret med en ny TeamUp funktion, som tillader dig at sammenkoble op til hele fem Soundbokse sammen på samme tid via SKAA-teknologi. En funktion som er sindssyg populær, og som helt klart var en af de største mangler på de to foregående modeller.

På knap 4 timer er batteriet fuldt opladt.

Batteriet tager 3,5 time at oplade fuldt ud, og kan ved middel styrke holde i det der svarer til knap 27 fulde fodboldkampe – altså hele 40 timer. Blæser du derimod op på fuld volume, vil batteriet kunne holde 5 timer

Den er superlet, men fylder alt. 

Med en vægt på blot 15,4 kg er Soundboks 3 super nem at have transportere rundt, hvad end det er i hånden, eller svunget om skulderen. Du har derudover

Den fantastisk lyd fra en Soundboks 3 kommer af  3x 72 W RMS klasse D-forstærkere, 2x 10″ 96 dB bashøjttalere og en 1″ 104 dB kompressionsdriver diskant.

En Soundboks 3 måler 66 x 43 x 32 cm.

Ønsker du at leje en Soundboks?