Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

Lej en Soundboks til
Roskilde Festival 2024

Direkte levering & afhentning

Tilvælg tyveri- og skadesforsikring

Inkl. Jordanker-lås

0,- i depositum

Lej Soundboks Roskilde Festival

Tilvalg af forsikring

Ved køb af forsikringspakken dækker vi alle former for bortkomst samt skader på Soundboksen, batteriet og laderen.

Direkte levering

Vi tilbyder direkte levering og returnering på første- og sidstedagen af Roskilde Festival.

24/7 overvågning

Vores team står klar til at rykke ud, hvis du og din camp får stjålet jeres Soundboks.

Lej en Soundboks 4 med forsikring og 24/7 tyverisporing

Til Roskilde Festival 2024 tilbyder vi muligheden for at leje en Soundboks i tre forskellige pakker: Basis for DKK 3199, Udvidet for DKK 4199, og Udvidet+ for DKK 4599. Hver pakke inkluderer som minimum lader, rabatkode, batteri og gratis levering direkte til festivalen. I år har vi forbedret vores service ved at inkludere 24/7-tyverisporing. Her står vores team klar til at assistere, hvis jeres Soundboks skulle blive stjålet fra campen.

Basis

3199,- DKK

Soundboks 4 (nyeste model)

Lader og batteri medfølger

Levering & afhentning på festivalen

Depositum 0,-

10% Rabatkode til batteryswap

Udvidet +

4599,- DKK

Soundboks 4 (nyeste model)

Lader og ét batteri medfølger

Levering & afhentning på festivalen

Depositum 0,-

GPS monteret i Soundboksen

Fuld forsikring på din Soundboks

24/7  tyverisporing

Jordanker-lås 

10% Rabatkode til batteryswap

Udvidet

4199,- DKK

Soundboks 4 (nyeste model)

Lader og batteri medfølger

Levering & afhentning på festivalen

Depositum 0,- 

AUX-stik og adapter til Iphone 

GPS monteret i Soundboksen

Tyveriforsikring på din Soundboks

10% Rabatkode til batteryswap

Sådan fungerer det

Lej en Soundboks til Roskilde
og få direkte levering og forsikring

1. Book

For at komme i gang skal du først booke Soundboksen ved at udfylde vores bookingformular. Hvis du har yderligere spørgsmål, som ikke er blevet besvaret i vores FAQ, er du velkommen til at kontakte os på 53391195. 

2. Bliv kontaktet

Når din booking er fuldført, vil vi kontakte dig via SMS med oplysninger om lejekontrakten og forudbetalingen. Lejekontrakten vil blive sendt til dig via e-mail og kan nemt underskrives elektronisk – det er meget enkelt! 😄

3. Forudbetal 999,- kr.

Når du har underskrevet lejekontrakten, vil du blive anmodet om at foretage en forudbetaling på 999,- kr. af den samlede leje til vores erhvervskonto på MobilePay. Når betalingen er gennemført, er Soundboksen reserveret  ⛺️.

4. Afhent

Leveringsdatoen for Soundboksen er præcis lørdag den 29. juni 2024, mellem kl. 12:00 og 20:00. Afhentningen foregår på adressen Vor Frue Hovedgade 54, 4000 Roskilde. Det er også her, hvor restbetalingen gennemføres.

5. Fest

Smid dit yndlingsnummer på Soundboksen og nyd den vildeste festival i norden med resten af din camp – men husk samtidig at bidrag til en ansvarlig festkultur selvom Roskilde Festival er Roskilde Festival.

6. Returner

Soundboksene vil blive indsamlet på samme adresse den 6. juli 2024 i tidsrummet fra kl. 12:00 til 18:00. Hvis du har forladt festivalen før denne dato, skal du sørge for at transportere soundboksene direkte til vores lager i Esbjerg.

Anmeldelser

Vi har haft mange glade
lejere til Roskilde Festival

5-stjernet anmeldelse

Anna Karstensen

Lejer til Roskilde Festival

Jeg har lejet en Soundboks til Smukfest, nytårsaften og her forleden til en privatfest - og alle gange har det fungeret super nemt og ubesværet, så 5 stjerner herfra.

Anmeldelse - Soundboks leje til Roskilde Festival

Anders Feldt

Lejer til Roskilde Festival

Rigtig god oplevelse, Shareboks var fleksibel og fair ifm. udlejning og Soundboksen virkede perfekt!

Anmeldelse af udlejning til Roskilde

Martin Ramsgaard

Lejer til Roskilde Festival

Vi var en camp på 8, der lejede en Soundboks til Roskilde Festival 2022. Prisen var fornuftig, og lejekontrakten som jeg underskrev var fair og troværdig. Soundboksen skulle afhentes og leveres på en lokation, som blev delt i en gruppe med andre lejere. 

Lej soundboks til Roskilde - anmeldelse

Zafir Lund

Lejer til Roskilde Festival

Skulle bruge en soundboks til Roskilde inde for et par timer og fik en aftale på plads inde for en time. Svare hurtigt og alt virkede som det skulle. De var meget venlige og behjælpelig hvis man havde nogen spørgsmål. Kan helt klart anbefales til fester eller arrangementer!

5-stjernet anmeldelse fra lejer

Simon Borregaard

Lejer til Roskilde Festival

Lejede en soundboks Roskilde Festival og til min fødseldag i sidste uge. Rigtig fin pris jeg fik, og det var nemt hente og aflevere den (jeg bor i København). Helt klart ikke sidste gang jeg bruger deres service

Anmeldese af Soundboks udlejning til Roskilde via Shareboks

Jacob Fribæk

Lejer til Roskilde Festival

Min camp og jeg lejede en Soundboks med ekstra batteri til Roskilde Festival, hvilket fungerede super nemt. Især levering direkte til festivalen var fedt

F.A.Q

Spørgsmål vi ofte modtager
fra vores lejere

Ja, levering til Roskilde Festival er gratis, når du lejer hos os.

Vores Soundbokse udleveres d. 29. juni, 2024 mellem 12:00 – 20:00 på følgende adresse: Vor Frue Hovedgade 54, 4000 Roskilde. 

Både og – der skal betales 999,- kr. i forudbetalt leje forud for festivalen, for at Soundboksen kan reserveres til jeres camp. Den resterende leje betales ved udleveringen af Soundboksen. 

Nej, det gør du gudskelov ikke. Vi oplever hvert år, at vores Soundbokse kommer hjem ridser og skræmmer – alt andet er også uundgåeligt.

Når du har booket Soundboksen på vores hjemmeside, vil du indenfor cirka en time modtage lejekontrakten, som kan underskrives digitalt – det er simpelthen pærelet.

Ja! – Vi ved hvor glade vores lejere er for swap-løsningen, så det godtager vi naturligvis. 

Nej, hos os skal der ikke betales noget depositum, når du lejer en Soundboks til Roskilde Festival. Vi forsøger at gøre det så enkelt og let som overhovedet muligt at leje en Soundboks, hvorfor vi ikke kræver depositum. 

Hvis uheldet er ude, er det dig som lejer der hæfter for tabet af Soundboksen. Dette gælder selvfølgelig ikke vores forsikringspakke, som er inklusiv tyveri- og skadesforsikring. Du kan læse mere om dette i vores handelsbetingelser.

Med vores 24/7 tyverisporingstjeneste er du sikret under hele Roskilde Festival. Hvis din Soundboks bliver stjålet, står vores team klar til at assistere med at spore og finde den igen. Sidste år benyttede mange af vores lejere sig af vores tyveriforsikring, som sikrede, at de ikke skulle erstatte deres Soundboks økonomisk efter et tyveri. Selvom det var en stor lettelse, var det ærgerligt for dem at miste musikken i deres camp de første dage af festivalen. Derfor har vi i år udvidet vores service, så vi ikke kun dækker tabet, men også aktivt hjælper med at finde den stjålne Soundboks.

Lej Soundboks til Roskilde Festival med levering og forsikring ⛺

Med godt og vel 130.000 festivalsgæster og 180 artister er der ikke nogen tivl om at Roskilde Festival er Danmarks absolut største festival. Faktisk er det også Nordens største samt en af Europas største festivaler. Festivalen afholdes hvert år i slutningen af Juni på Roskilde Dyrskueplads. Campingområdet åbner op Lørdag d. 24 Juni mens selve festivalspladsen først åbner den efterfølgende Onsdag. 

Som erfarne festivalsgæster ved om nogen, hvad Roskilde Festival har at byde på – og det er mere end bare kolde øl. Det er musik, hygge, glade mennesker og ikke mindst “The Orange Feeling”, som folk samles om. Med andre ord er stemningen og humøret i top, hvilket vi hos Shareboks rigtigt gerne vil bidrage til. Selvom at line-up på kunstnere til Roskilde Festival 2024 endnu en gang er forrygende,  tropper vi igen op med 150 Soundboks 4, som bliver leveret direkte til festivalen. Når du booker en Soundboks til årets Roskilde Festival, medfølger der altid følgende: 

  • 🔌 Lader 
  • 🔋 Batteri 
  • 🌐 AUX-stik + adapter til Iphone 
  • 🚚 Direkte levering til Roskilde Festival 

Og de mulige tilvalg: 

  • 🔏 Forsikring 
  • 📍 GPS 

Lej en Soundboks til Roskilde Festival med et hav af fede tilvalg

Et ekstra batteri, GPS, Aux eller en komplet forsikringsløsning. Med ekstra tilvalg kan du forbedre oplevelsen på Roskilde Festival og gøre det mere trygt at leje en Soundboks. Når du lejer en Soundboks, følger der som standard batteri, lader og levering med. Derudover har vi lavet pakkeløsninger, hvor du har mulighed for at få AUX, GPS og en komplet forsikring med. Vi ved om nogen hvor meget tyveri der findes på festivalen, og derfor tilbyder vi helt ekstraordinært en udvidet+ pakkeløsning, så du og din camp kan slippe alle bekymringer.

Lej en Soundboks til Roskilde og slip for besværlig transport

Hvis du og resten af din camp står og mangler en Soundboks til Roskilde Festival, så er du landet det helt rigtige sted. For mange kan det være en stor hovedpine at finde ud af, hvordan man i en stor camp får fordelt omkostninger der er ved at tage på festival. En af disse omkostninger er en Soundboks, og her finder vores lejere det utroligt belejligt, at man blot skal splejse sammen til lejeprisen og ikke mere end det. Derudover skal man hellere ikke tænke over, hvem der fragte den til og fra festivalen. Med andre ord er det helt eminent løsning, til de som ikke vil fokusere på andet end at have en kanon uge på Roskilde Festival.  

Gratis levering når du lejer en Soundboks til Roskilde Festival

Noget af det som vi er allermest stolte er, at vi tilbyder gratis levering til og fra festivalspladsen. Vi udleverer alle Soundbokse på første dag af festivalen (d.24 Juni) i tidsrummet 12-20 og indsamler alle Soundbokse igen på festivalens sidste dag (1. Juli) i tidsrummet 12-18. 

Det betyder, at du og din camp kan slippe bekymringerne omkring hvem der skal fragte Soundboksen til og fra festivalen. En løsning som vores lejere utroligt glade for og som gør, at de kommer igen hver sommer. 

Praktisk og fleksibelt

At leje en Soundboks er ofte mere bekvemt og fleksibelt end at købe en. Vi kan levere og tjekke udstyret for dig, hvilket sparer dig tid og kræfter. Vi kan også levere ekstra udstyr, såsom mikrofoner, batterier, AUX og adapter, som kan gøre din festival endnu federe. Efter Roskilde Festival kan du blot returnere udstyret til os, uden at skulle bekymre dig om at opbevare det eller vedligeholde det.

Udover at det giver mening økonomisk, at leje fremfor at eje, så er det også markant lettere løsning end at skulle nå til enighed om, hvad der efterfølgende skal ske med den Soundboks, som hele campen i fællesskab har købt. Vi oplever faktisk, at det er den hyppigste årsag til, at folk vil leje en Soundboks til Roskilde Festival. Hvis du alligevel ønsker at købe en Soundboks i stedet, kan det gøres her.

Miljømæssige fordele ❤

At leje en højttaler kan have miljømæssige fordele, da det reducerer mængden af ​​udstyr, der ender på lossepladser. Ved at leje udstyr reducerer du dit CO2-fodaftryk og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Vores budkskab er derfor: Lej en Soundboks til Roskilde Festival, hvis du vil redde jordkloden 🌎

Lej Soundboks til Roskilde - det perfekte tiltag til at sparke gang i campfesten

Leje af Soundboks til Roskilde Festival kan også være en social oplevelse, da den tiltrækker andre festivalgængere, der ønsker at høre musik og danse sammen. Det kan være en måde at møde nye mennesker på campingpladsen eller i lejren og skabe en sjov og hyggelig stemning. Det kan skabe en følelse af fællesskab og samhørighed blandt festivaldeltagerne, som alle kan nyde musikken sammen. Det kan på den vis være en god måde at møde nye mennesker på og danne venskaber, da musikken fungerer som en fælles interesse.

I alt er leje af en Soundboks en praktisk, økonomisk, social og tilpasselig måde at nyde musikken på Roskilde Festival. Med dens holdbarhed og gode lydkvalitet, kan man være sikker på at have en god festivaloplevelse. En god festivalsoplevelse forudsætter også, at der er styr på ens pakkeliste til Roskilde festival. Derfor har vi lavet en blogindlæg, som giver et overblik over alt det, som du skal huske til festivalen. 

 

Ønsker du at leje en Soundboks?