Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Ny Soundboks 4?

Ny Soundboks 4? - får svaret hos Shareboks

Soundboks 4

Soundboks har ikke opdateret produktlinjen af de store modeller af Soundboks i snart tre år, og det har fået de fleste Soundboks-elskere til at undre sig over, hvornår release datoen er, og hvilke forbedringer der fører med til den nye Soundboks 4. Vi kan med det samme afsløre, at der på nuværende tidspunkt ikke er mange nyheder at berette om, men alligevel er der mere end god grund til at læse videre 

Hvornår udkommer næste Soundboks?

På nuværende tidspunkt er der ikke kommet nogen officiel udmelding om hvornår Soundboks 4 udkommer. Lad os derfor tage et kig på udgivelsesdatoerne for tidligere modeller. Måske dette vil give os et fingerpeg om den forventede lanceringsdato for Soundboks 4. 

Soundboks 4 release date

Vi kan altså se, at der gik to år mellem udgivelse af Soundboks 1 til 2, derefter tre år mellem Soundboks 2 og 3 og slutteligt igen tre år mellem Soundboks 3 og Soundboks Go. Det giver os altså et klart billede af, at det nok også er det mønster, vi kommer til at se fremover, hvorfor at udgivelsesdatoen for Soundboks 4 forventes at ligge i enten 2024 eller 2025. Årsagen dertil er også, at Soundboks højest sandsynligt ikke ønsker at producere en ny bare for at sælge dig noget. Soundboks 3 er allerede så gennemført et produkt, at den allerede dækker 98% af folks behov.

Den sidste udgave af de store modeller, Soundboks 3, er som bekendt også udstyret med et App-system, som i høj grad er med til at forlænge levetiden på produktet. Der er stadig massere af opdateringer og fornyelser at gøre ved dette systemet, så derfor tror vi også, at næste skud på stammen igen bliver en mindre version.

Soundboks 4 pris

Kigger vi på prisen, kan vi igen prøve at analyse lidt på udviklingen henover de forskellige modeller, for derved at kunne komme med en estimeret pris på den nye Soundboks 4 

Hver gang en ny Soundboks er blevet udgivet, er prisen faktisk steget med præcist det samme – nemlig 500,- kr. De benhårde Soundboks-elskere vil nemlig vide, at den nye Soundboks 3 faktisk “kun” kostede 6499,- kr. da den blev lanceret. 

Antager vi igen, at det mønster fortsætter, så vil den nye Soundboks 4 altså ende med en pris på 7999,- kr. 

Hvad kommer den til at kunne?

Det ser umiddelbart ud til, at man fra Soundboks side har nået perfektion i forhold til at producere en Bluetooth-højtaler. Den nyeste generation af Soundboksfamilien har det hele: Høj lyd, dyb bas, højkvalitetsmaterialer, en fantastisk app med massere af funktioner og selvfølgelig SKAA-forbindelsen.

Disse ting kunne vi godt ønske os på en Soundboks 4: 

  • Kunne tilkoble mere end fem højtalere til hinanden (Pt er man begrænset til fem stk)
  • Få fikset diverse batterifejl (der er pt for mange)
  • Flere farver 
  • En anelse mere klar lyd ved høj volume 
  • Endnu mere støv- og vandtæt
  • Lavere vægt / lettere at transportere 

Opsummering

Vi kan sige med ret stor sikkerhed, at vi ikke kommer til at se en ny Soundboks 4 før 2024 (tidligst)

Prisen vurderes til at ligge omkring 7999,- kr. 

Vi følger naturligvis alle nyheder omkring Soundboks tæt, så skulle noget røre på sig, så vil vi poste al relevant indhold her på siden

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere