Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

frivillig Smukfest

Frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024

Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et klart overblik over, hvad det indebærer: gratis adgang til festivalen, arbejde side om side med ligesindede musik- og naturfans, og en unik chance for at opleve dine favoritbands fra en anden vinkel. Det er en blanding af arbejde, sjov og fællesskab, perfekt for dig, der elsker musik og ønsker at bidrage til festivalens succes.

Hvad er fordelene ved at være frivillig?

At være frivillig på Smukfest er ikke bare et job, det er en oplevelse fyldt med rigtigt mange fordele:

  • Adgang til festivalen: Den største fordel er uden tvivl medhjælperarmbåndet, som giver adgang til koncert- og campingområdet
  • Mad på husets regning: Når man er på vagt, sørger festivalen for maden. Det er en lille, men betydningsfuld gestus for den indsats, man yder.
  • Et eksklusivt hangout: ‘Vores Bar’ er et særligt sted kun for medhjælpere. Her er der mulighed for at slappe af, nyde fordelagtige priser og møde andre frivillige.
  • Den officielle medhjælper t-shirt: Når man er frivillig på Smukfest, får man en t-shirt, som giver lidt ekstra street-credit på festivalen.
  • Medhjælperfesten: Som tak for hårdt arbejde inviteres alle frivillige til den årlige medhjælperfest. Her fejres fællesskabet med god musik, feststemning og mulighed for at netværke med andre frivillige.

Lej Soundboks til Smukfest!

 • Tyveri- og skadesforsikring
 • 0,- depositum
 • Direkte levering til festivalen

Arbejdstimer og ansøgningsprocess

Når du overvejer at blive frivillig på Smukfest 2024, er det vigtigt at kende til arbejdstimerne og hvordan du ansøger. Her er en oversigt:

Arbejdstimer

 1. Før festivalen: Forbered dig på at arbejde minimum 42 timer.
 2. Under festivalen: Du skal arbejde minimum 24 timer fra onsdag til søndag.
 3. Efter festivalen: Der er også brug for hjælp efter festen, hvor du skal arbejde minimum 36 timer.

Ansøgningsproces

 1. Besøg SmukCrew Hjemmesiden:

  • Gå ind på SmukCrews officielle hjemmeside.
  • Scroll ned til sektionen “Ledige Jobs”.
  • Her finder du en oversigt over alle de frivillige roller, der er tilgængelige, og du kan ansøge direkte via hjemmesiden.
 1. Facebooksiden “Frivillig på Smukfest”:

  • En anden måde at finde frivillige jobs på er via Facebooksiden “Frivillig på Smukfest (igennem memba)”. – Her bliver der løbende lagt ledige stillinger op, men du kan naturligvis også lave et opslag om, at du søgende efter frivilligt arbejde. Det er også bare en god måde at holde sig opdateret på, hvornår der bliver lagt nye ledige stillinger op på SmukCrew. Helt sikkert en no-brainer at blive en del af Facebook-gruppen.
Frivillig Smukfest 2024

Aldersgrænse og forventninger til Smukfest frivillige

 • Standard aldersgrænse: For at være frivillig på Smukfest skal du være mindst 18 år gammel.
 • Undtagelse for unge: Hvis du har en forælder (herunder alle typer af pap- og bonusforældre), der også er frivillig på festivalen, kan du blive ungdomsmedhjælper fra du er 15-17 år.
 •  

Forventninger til frivillige på Smukfest

 • Engagement og ansvarlighed: Som en del af Smukcrew, forventes det, at du brænder for at bidrage til fællesskabet og festivalens succes. Det er vigtigt, at du møder op med en positiv indstilling og er klar til at tage fat.
 • Opførsel og samarbejde: Du er medvært for Smukfest, og derfor er det essentielt, at du opfører dig ordentligt og respektfuldt, både når du er på vagt og når du nyder festivalen i din fritid. Det handler om at skabe en smuk fest for alle.
 • Medlemskab af festivalklubben: For at være frivillig, skal du være medlem af Skanderborg Festivalklub. Dette medlemskab, som koster 150 kr. årligt, gør dig til en del af noget større. Du bidrager ikke kun til festivalen, men også til velgørende formål gennem Smukfonden og støtter lokale kulturelle initiativer.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg på Smukfest?

Tag Kontakt til din Leder: Så snart du føler dig syg, skal du kontakte din holdleder eller den frivillige leder for dit team. Det er vigtigt at være åben og ærlig om din situation. Din leder er der for at støtte dig og vil forstå, at helbredet kan være uforudsigeligt. Sammen kan I finde en løsning, der passer til din situation, hvad enten det betyder at justere dine vagter eller finde en erstatning, så du kan få den hvile, du har brug for.

Vores bedste råd til at få et fedt frivilligt job på Smukfest

Her er nogle tips, som vi hos Shareboks har samlet, baseret på erfaringer og historier fra tidligere år på Smukfest:

 1. Vær hurtig på aftrækkeren: De mest attraktive frivillige jobs bliver ofte taget hurtigt. Det er derfor en god idé at holde øje med, hvornår tilmeldingen åbner, og være klar til at ansøge med det samme. 

 2. Netværk er nøglen: At kende nogen, der allerede er en del af Smukfest, kan være en stor fordel. Tal med venner eller bekendte, der har været frivillige før. De kan have gode tips og måske endda anbefale dig til en bestemt rolle.

 3. Vælg en rolle, der passer til dig: Overvej, hvad du er god til og hvad du nyder at lave. Er du social og udadvendt? Måske er en rolle i barerne eller som publikumsvejleder noget for dig. Er du mere til bag-scenen arbejde? Så kunne opbygning, nedtagning eller logistik være ideelt. Vælg noget, der matcher dine interesser og færdigheder.

 4. Din erfaring er værdifuld: Selvom du måske ikke har erfaring fra festivaler, har du sikkert andre relevante erfaringer. Fremhæv tidligere frivilligt arbejde, event-planlægning, kundeservice eller andre færdigheder, der viser, at du har, hvad der skal til for at bidrage positivt til festivalen

6 eksempler på frivillige jobs på Smukfest

1) Subformand til Baren Rørvig

  • Periode: Under festivalen
  • Krav: Erfaring med ledelse og ansvar, fortrinsvis barerfaring fra Smukfest, evne til at håndtere administrative opgaver og motivere personale.

2) Bartender til Alperosen

  • Periode: Under festivalen (7-11 august 2024)
  • Krav: Minimum 23 år gammel, servicemindet, udadvendt og smilende, passion for arbejdet. Arbejdstid er 24 timer fordelt på fire dage.

3) Mandlig Bartender – Royal Wunderbar i Sherwood

  • Periode: Under festivalen
  • Krav: Minimum 21 år, erfaring med kundeservice er et plus, god fysisk form, og evne til at arbejde i et team med godt humør. Ansøgning skal inkludere personlige oplysninger og et billede.

4) Medhjælper til Capri’s Kvikfixere (Køkken)

  • Periode: Før og efter festivalen
  • Krav: Erfaring som tømrer eller lignende, evnen til at arbejde selvstændigt, godt humør, og en kreativ tankegang. Opgaverne inkluderer at bygge transportkasser, ramper, madbare og andre smarte løsninger til medhjælperbespisning.

5) Opbygning og Nedtagning af BSK (Sikkerhed)

  • Periode: Før, under og efter festivalen
  • Krav: Gode praktiske færdigheder, kendskab til festivalområdet, evne til selvstændigt arbejde, ansvarsbevidsthed, fysisk robusthed, kørekort til personbil.

6) Maskinfører til Nedtagning (Lager)

  • Periode: Efter festivalen (UGE 34)
  • Krav: Erfaring med kørsel af store maskiner som gummiged/traktor, kørekort B, teleskoplæsserbevis eller truckbevis.

For at sikre, at du ikke går glip af spændende frivilligjob på Smukfest, er det vigtigt at holde sig løbende opdateret. Besøg regelmæssigt SmukCrew.dk for at se de aktuelle ledige stillinger.

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere
Drukspil

Drukspil

Et hurtigt overblik: 1. Vandfald 3. Hvem er mest tilbøjelig til 5. Buffalo 7. Jeg har aldrig 9. Beerpong 2. Fireball 4. Bustur 6. Ryg

Læs mere