Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Roskilde Festival 2025

Roskilde Festival 2025

Roskilde Festival 2025: Dato, billetter og alt den praktiske info du skal vide.

Roskilde Festival 2025 er stadig et stykke tid væk, men det er aldrig for tidligt at være forberedt. Vi har samlet alt, du skal vide om datoer, billetsalg og praktisk info, så du ikke går glip af noget vigtigt. Læs videre og vær klar til en fantastisk festival!

Roskilde Festival dato:

Roskilde Festival 2025 afholdes fra lørdag den 28. juni til lørdag den 5. juli. Campingpladsen åbner lørdag den 28. juni, og de store koncerter starter onsdag den 2. juli. Festivalen slutter med de sidste koncerter lørdag den 5. juli.

Billetsalg til Roskilde Festival 2025

Billetsalget til Roskilde Festival 2025 starter i efteråret 2024. Prisen for en partoutbillet stiger til 2520 kr. plus gebyr, grundet stigende omkostninger til festivalens afvikling, herunder logistik og sikkerhed. Endagsbilletter vil også være tilgængelige. Du kan købe billetter via den officielle hjemmeside, roskilde-festival.dk.

Hvis du gerne vil spare pengene på en billet, kan du overveje at blive frivillig. Som frivillig får du gratis adgang til festivalen. Læs vores blogindlæg om, hvordan du kan blive frivillig til Roskilde Festival 2025 for flere detaljer.

Roskilde Festival program.

Roskilde Festival 2025 vil løbende afsløre sit lineup gennem efteråret 2024, mens de største navne typisk annonceres omkring foråret 2025. Festivalen tiltrækker både store internationale kunstnere og nye, spændende navne fra en bred vifte af genrer. Lineuppet er altid en vigtig del af festivalen, og mange planlægger deres tur efter, hvornår deres favoritter spiller. For at holde dig opdateret om de nyeste tilføjelser, anbefales det at følge festivalens officielle hjemmeside, hvor programmet konstant opdateres.

For mange deltagere er campfesterne dog lige så vigtige som musikken. Her spiller Soundbokse ofte en central rolle og sørger for feststemningen døgnet rundt. Hvis du endnu ikke har lejet en Soundboks til Roskilde Festival, kan du stadig nå det og sikre, at din camp er klar til de vildeste campfester.

Ofte Stillede Spørgsmål om Roskilde Festival 2025

Hvornår er Roskilde Festival 2025?

Festivalen afholdes fra lørdag den 28. juni til lørdag den 5. juli 2025.

Hvornår starter og slutter koncerterne?

De store koncerter starter onsdag den 2. juli og slutter lørdag den 5. juli.

Hvilken uge er festivalen i?

Roskilde Festival 2025 finder sted i uge 27.

Hvad koster en billet til Roskilde Festival?

En partoutbillet koster 2520 kr. plus gebyr.

Hvornår startede Roskilde Festival?

Roskilde Festival startede i 1971. Den blev oprindeligt afholdt som en lille musikfestival, men er siden vokset til at blive en af de største og mest kendte musikfestivaler i Europa.

Hvor stor er Roskilde Festival?

Roskilde Festival dækker et område på omkring 2.5 kvadratkilometer med plads til over 130.000 deltagere og mere end 180 koncerter.

Hvor mange er der på Roskilde Festival?

Roskilde Festival har omkring 130.000 deltagere hvert år, hvilket inkluderer både festivalgæster og frivillige.

Hvornår startede Roskilde Festival?

Roskilde Festival startede i 1971. Den blev oprindeligt afholdt som en lille musikfestival, men er siden vokset til at blive en af de største og mest kendte musikfestivaler i Europa.

Hvad koster det at tage på Roskilde Festival?

Udover billetprisen på 2520 kr., kan den samlede pris for Roskilde Festival variere afhængigt af dine behov. Udgifter til mad og drikke kan løbe op i 100-200 kr. pr. dag, og hvis du skal bruge campingudstyr som telt og sovepose, skal du regne med yderligere omkostninger. Der er også mulighed for campingopgraderinger mod betaling. For et komplet overblik over, hvad du skal tage med, se vores blogindlæg om den komplette pakkeliste til Roskilde Festival , hvor vi gennemgår nødvendigt udstyr til festivalen.

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Guide til Jordanker-lås

Hvad der medfølger: 1x Jordanker 1x Stålwire 1x Hængelås 1x Nøglesæt Videoguide Placering af din jordankerlås på festival. PLAN A: Det er vigtigt at placere

Læs mere
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere