Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

Soundboks 1

Skærmbillede 2023-04-09 kl. 20.50.25

Soundboks 1 er en dansk produceret højttaler, der blev grundlagt i 2015 af tre unge iværksættere: Jesper Theil Thomsen, Hjalte Emilio Wieth og Christoffer Nyvold.

De tre grundlæggere var alle musikelskere og opdagede, at der ikke var nogen højttalere på markedet, der kunne levere en god lydoplevelse til udendørs arrangementer og fester. De besluttede sig derfor for at udvikle deres egen bærbare højttaler, der skulle være i stand til at levere en høj lyd uden at gå på kompromis med kvalitet.

I 2015 lancerede de Soundboks 1, blev der hurtigt populær blandt festivalgængere og andre musikentusiaster. Soundboks 1 blev fulgt op af Soundboks 2 i 2017 og Soundboks 3 i 2019, der begge var forbedrede versioner af den originale højttaler med endnu bedre lyd og længere batterilevetid. 

Soundboks 1

Soundboks 1 er en kraftfuld, trådløs Bluetooth-højttaler designet til udendørs arrangementer og sammenkomster. Med sin robuste konstruktion, imponerende lydkvalitet og lange batterilevetid er den blevet et valg for folk, der ønsker at feste hårdt og nyde deres musik, uanset hvor de går. I denne artikel vil vi se nærmere på Soundboks 1 og dens funktioner, herunder dens design, ydeevne og funktionalitet.

Design

Soundboken er en visuelt slående højttaler, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed ved enhver fest eller begivenhed. Den har et robust, industrielt design med en træramme og metalgitre, der giver den et udpræget retro-look. Højttaleren er også ret stor, måler 67 cm x 43 cm x 32 cm og vejer 14,5 kg. 

Højttaleren er også designet til at modstå elementerne med en vejrbestandig konstruktion, der kan klare regn, vind og andre miljøforhold – supervigtigt, hvis man vælger at tage sin Soundboks med på festival. Trærammen er forstærket med aluminiumshjørner og stålgitre, hvilket gør den mere holdbar end de fleste andre bærbare højttalere. Den er også nem at transportere, takket være de indbyggede håndtag, der gør den nem at bære.

Funktioner

Soundboks 1 er kendt for sin robuste lydkvalitet med et maksimalt output på 119 dB, der nemt kan fylde et stort udendørs rum med musik. Højttaleren har to 10″ basenheder og en 1″ diskanthøjttaler, som arbejder sammen om at levere en fyldig lyd, der er både kraftfuld og klar. Bassen er særlig stærk, hvilket gør den til et ideelt valg til elektronisk dansemusik (EDM) og andre bastunge genrer. Selvom lyden er kraftfuld og god, så er dette et af de punkter, som er forbedret mest på de efterfølgende modeller i form af Soundboks 2 og 3. På den front hænger Soundboks 1 altså en lille smule efter.

Udover sin stærke lyd har Soundboksen også en lang batterilevetid, der kan holde op til 40 timer på en enkelt opladning. Dette gør den perfekt til udendørs arrangementer, der varer hele dagen eller hele natten. Batteriet er også aftageligt, så du kan have et ekstra med dig, hvis du har brug for endnu mere spilletid.

Soundboks gen 1

Konklusion

Soundboks 1 er en imponerende bærbar højttaler, der er ideel til udendørs arrangementer og sammenkomster. Dens robuste konstruktion, imponerende lyd og lange batterilevetid gør den til et ideelt valg for folk, der ønsker at feste hårdt og nyde deres musik uden at bekymre sig om at løbe tør for batteri eller beskadige højttaleren.

Afsluntingsvis opsummerer vi lige fordele og ulemper ved Soundboks 1: 

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere