Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Soundboks 2 → en højtaler skabt til fest

Soundboks 2 - Shareboks

Soundboks 2 er en kraftfuld, bærbar højttaler, der er designet til at levere høj kvalitet og høj lydstyrke. Denne højttaler er ideel til udendørs fester, sportsbegivenheder, festivaler eller enhver situation, hvor du vil have et kraftfuldt og klart lydsystem. Med en imponerende lydstyrke på op til 122 dB og en batterilevetid på op til 40 timer, er Soundboks 2 en af de mest kraftfulde bærbare højttalere på markedet.

Soundboks 2

Design

Soundboks 2 har et robust og holdbart design. Den er lavet af træ og aluminium, og dens kasse er belagt med en vandafvisende overflade, der beskytter højttaleren mod regn og stænk.

Soundboks 2 vægt

Højttaleren vejer omkring 15 kg og er udstyret med en praktisk bærehåndtag, der gør det nemt at transportere den. Det er lidt tungere end mange andre bærbare højttalere på markedet.

Mens nogle mennesker måske foretrækker en lettere højttaler, er Soundboks 2’s vægt faktisk en del af dens charme og funktionalitet. Den robuste kasse er lavet af kraftig krydsfiner og dækket af en holdbar stof, der kan modstå slid og slæb på vej til festivaler, stranden eller andre udendørs arrangementer. Soundboks 2 er også vandtæt og kan tåle støv, hvilket gør den perfekt til alle former for vejrforhold.

Lydkvalitet

En af de mest imponerende funktioner ved Soundboksen er dens lydkvalitet. Højttaleren er udstyret med to 10-tommers basenheder og en diskantenhed, der leverer en  kraftfuld lyd. Soundboksen er ideel til udendørs begivenheder, hvor du har brug for et lydsystem, der kan overvinde støj fra trafik, folkemængder og andre forstyrrelser.

Lydstyrke

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Soundboks 2 er dens ekstreme lydstyrke. Højttaleren kan levere en imponerende lydstyrke på op til 122 dB, hvilket gør den til en af de mest kraftfulde bærbare højttalere på markedet. Denne lydstyrke er mere end tilstrækkelig til at dække en stor udendørs plads og gøre din fest eller begivenhed til en succes.

pris

Soundboksen er ude af produktion, så den eneste mulighed for at erhverve sig en, er gennem privatpersoner. Da Soundboksen kunne købes, stod den til 5999,- kr. hvilket virkede af meget sammenlignet med storebroren Soundboks 3, som har en nuværende pris på 7499,- kr. 

Soundboks 2 batteri

Soundboks 2 har en imponerende batterilevetid på op til 40 timer, hvilket gør den til en af de mest holdbare bærbare højttalere på markedet. Dette betyder, at du kan bruge højttaleren i timevis uden at skulle oplade den. Denne batterilevetid er ideel til udendørs begivenheder, hvor der ikke altid er adgang til en strømkilde. Dette kunne eksempelvis være til Smukfest eller Roskilde Festival.

Tilslutningsmuligheder

Soundboksen har et antal tilslutningsmuligheder, der giver dig mulighed for at tilslutte forskellige lydkilder. Højttaleren er udstyret med to 3,5 mm jackstik og en Bluetooth-forbindelse, så du kan tilslutte din telefon, computer eller andre enheder og streame musik trådløst.

Konklusion

Alt i alt er Soundboksen en fantastisk bærbar højttaler, der leverer en imponerende lydstyrke og kvalitet. Den er ideel til udendørs fester, sportsbegivenheder, festivaler. Hvis du er nysgerrig på forskellen mellem Soundboks 2 og de øvrige Soundboksmodeller, har vi lavet en komplet sammenligning, som du kan læse om.

Afsluntingsvis opsummerer vi lige fordele og ulemper ved Soundboks 2: 

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere