Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

Soundboks regler – sådan undgår du sure miner

Soundboks generationer

Når du har en Soundboks, er det vigtigt at overholde nogle regler, så alle kan have det sjovt og undgå sure miner. Shareboks har samlet de vigtigste Soundboks regler, så du kan få det bedste ud af din oplevelse. Og holde dig på god fod med naboerne. Læs videre for at finde ud af, hvad du skal huske på, når du bruger din Soundboks.

Lydniveauet

Størstedelen af de sure miner opstår på grund af lydniveauet. En Soundboks 3 kan spille op til 126dB. Det svarer til at opleve en koncert på række 1. Så her er det værd at overveje, om det er nødvendigt at spille så høj musik.

Samtidig kan der være forbud mod musik over et vist decibel-niveau der, hvor du befinder dig. Dette bør du sætte dig ind i, før du trykker på Play og fyrer op.

Foregår det på din bopæl, gør du dig selv en stor tjeneste ved at sætte dig ind i reglerne for området. Vær især opmærksom på om du spiller musik for åbne eller lukkede vinduer.

Holder du fest, f.eks. studenterfest, havefest eller grillfest, så er det altid god stil at give naboerne et heads-up / besked i forvejen. Det er samtidig den nemmeste måde lige at lodde stemningen på forhånd.

Er du i det offentlige rum, skal du sætte dig ind i regler for området.

Nogle steder står reglerne faktisk skrevet på skilte ved indgangen til et område. Andre steder skal du selv være mere informationssøgende, men det bør kunne lade sig gøre at blive klogere på reglerne.

Om ikke andet kan du, når det gælder offentlige områder, få oplyst reglerne ved henvendelse til myndighederne, enten i form af politiet eller Borgerservice.

“Musik til ulempe”

Vær opmærksom på at politiet har hjemmel i loven (som i folkemunde er døbt Soundboks loven) til at beslaglægge din Soundboks og udstede bøde, hvis musikken er til gene for andre.

Københavns Politi har endda et udtryk for det. Det kaldes “Musik til ulempe”, og falder din opførsel ind under denne kategori, så kan hammeren altså slå relativt hårdt.

Men med lidt forberedelse kan du altså udstyre dig selv med basisviden, som gør, at du uden problemer kan holde din fest. Også uden at få besøg af politiet.

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere