Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Smukfest 2025

Smukfest 2025

Smukfest 2025 – få fuldt overblik over det praktiske

Uanset hvor tæt vi er på Smukfest 2025, er det altid en god idé at være velforberedt. Vi har samlet alle de nødvendige oplysninger om festivalen, herunder datoer, billetter og praktiske detaljer, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse i Bøgeskoven. Gør dig klar til en uforglemmelig festival, fyldt med musik og magi under trækronerne i Bøgeskoven.

Smukfest 2025 dato:

Smukfest 2025 finder sted fra søndag den 3. august til søndag den 10. august. Campingområderne åbner allerede søndag den 3. august, så festivalgæsterne kan begynde at slå lejr og nyde stemningen. De store koncerter starter onsdag den 6. august og fortsætter til og med lørdag den 9. august, mens festivalen officielt afsluttes søndag den 10. august.

 

Billetsalg til Smukfest 2025

Billetterne til Smukfest 2025 kan købes direkte via festivalens officielle butik, Smukshop. Billetsalget starter præcis den 5. november 2024, og billetterne plejer at blive revet væk hurtigt, så det er en god idé at være klar, når salget åbner. Priserne er som følger:   

  • Partoutbillet: En partoutbillet, der giver adgang til hele festivalen, koster 3495 kr. eksklusiv gebyr.
  • Endagsbillet: Priserne for endagsbilletter varierer. De billigste dage starter ved 1095 kr., mens dage med de største koncerter kan koste op mod 1495 kr..
  • Børnebillet: Børn mellem 6-12 år kan få en partoutbillet til reduceret pris på 600 kr..

 

Hvis du ikke får billet:

Hvis du ikke får fat i en billet, kan du tjekke Facebookgruppen “Smukfest Billetter – Køb & Salg”, hvor festivalgæster ofte handler billetter indbyrdes. Vær dog meget opmærksom på svindlere, som forsøger at udnytte desperate billetkøbere. For din egen sikkerheds skyld bør du altid gennemføre handlen via Smukshoppen, da dette er den eneste officielle og sikre platform til billetkøb.

Smukfest 2025

Frivillige muligheder:

Vil du være med til Smukfest uden at betale for en billet? Overvej at blive frivillig! Som frivillig får du gratis adgang til festivalen og bliver en del af det fantastiske hold, der gør Smukfest mulig. Du kan finde flere detaljer om frivilligtilmelding på festivalens officielle hjemmeside, eller læse vores blogindlæg om, hvordan du bliver frivillig til Smukfest, hvor vi gennemgår alt, du skal vide, og hvordan du bedst forbereder dig.

Smukfest 2025 program

Programmet for Smukfest 2025 vil løbende blive afsløret op til festivalen, og som altid kan du forvente store navne fra både Danmark og resten af verden. Festivalen dækker en bred vifte af genrer, og de største kunstnere annonceres ofte i foråret 2025. Husk at følge festivalens officielle hjemmeside for at holde dig opdateret om, hvem der optræder næste år.

Smukfest har allerede øjnene stift rettet mod næste års musikprogram 👀. Har du et brændende musikønske, så er det nu, du skal sende det i festivalens retning! Ønskebrønden er nemlig pivåben – klik herunder, og kast dit ønske i brønden lige med det vuns 💚: Wishing Well.

Selvom programmet altid bugner af store kunstnere, er camp-festerne også en vigtig del af festivalen. Mange gæster vælger at leje en Soundboks til Smukfest, så musikken kan spille på fuld kraft i lejren både dag og nat. Det skaber den perfekte ramme for uforglemmelige øjeblikke med vennerne mellem de store koncerter.

Lej en Soundboks til Smukfest!

  • Tyveri- og skadesforsikring
  • 0,- depositum
  • Direkte levering til festivalen

Ofte Stillede Spørgsmål om Smukfest 2025

Hvilken uge er Smukfest 2025?

Smukfest 2025 finder sted i uge 32, fra søndag den 3. august til søndag den 10. august.

Hvor ligger Smukfest?

Smukfest afholdes i Bøgeskoven i Skanderborg, Danmark. Det er kendt som en af de mest naturskønne festivalpladser i landet.

Hvem spiller på Smukfest 2025?

Lineup’et til Smukfest 2025 vil blive afsløret løbende op til festivalen. Festivalen er kendt for at tiltrække både store danske og internationale kunstnere samt nye talenter på tværs af genrer. Hold øje med festivalens officielle hjemmeside for de nyeste opdateringer om, hvem der spiller.

Hvornår er Smukfest 2025?

Smukfest 2025 finder sted fra søndag den 3. august til søndag den 10. august.

 

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Guide til Jordanker-lås

Hvad der medfølger: 1x Jordanker 1x Stålwire 1x Hængelås 1x Nøglesæt Videoguide Placering af din jordankerlås på festival. PLAN A: Det er vigtigt at placere

Læs mere
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere