Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Lej en Soundboks i Esbjerg

Lej en Soundboks i Esbjerg til markedets bedste pris med afhentning centralt i byen! Vi tilbyder fleksible afhentnings- og returneringstidspunkter samt 0 kr i depositum. Ved afhentning modtager du to fuldt opladte batterier, så du er klar til festen.

Lej Soundboks Esbjerg

Central placering

Afhent din Soundboks centralt i Esbjerg.

2 batterier

Få to fuldt opladte batterier med i lejen.

Depositum 0,-

Lej uden bekymringer – ingen depositum kræves.

Her afhenter du din Soundboks I Esbjerg:

Vores udlejer i Esbjerg sørger for:

  • Fleksibel afhentning og tilbagelevering 
  • 2x fuldt opladt batteri 
  • Lader til Soundboksen
  • Styr på aftalerne 
  • Behjælpelig med tekniske udfordringer 

Lej en soundboks via 4 simple steps

1. Lej Soundboks

Første step er at booke Soundboksen under Booking. Udfyld her kontaktformularen.

2. Bliv kontaktet

Vi kontakter dig via Mail, og finder i fælleskab et tidspunkt for afhentning og returnering. 

3. Afhent

Afhent Soundboksen på adressen: Vesterbrogade 1, 2tv.

4. Returner

Returner Soundboksen til samme adresse som ved afhenting – også selvom at hovedet dunker 🤕

Priser:

Ét døgn

399,- DKK

Hel weekend

499,- DKK

Hel uge

699,- DKK

Er der noget, du er i tvivl om? Kontakt os!

Telefon: 53391195

F.A.Q

Disse spørgsmål modtager vi ofte
fra vores lejere i Esbjerg

Når der lejes til private arrangementer tilbyder vi ikke levering. Vi tilbyder til gengæld gratis levering til de største danske festivaler.

Når du lejer en Soundboks i Esbjerg sker afhentning og returnering ved Højvangs Allé 63, 6700 Esbjerg 

Ved afhentning af det lejede udstyr betales der til vores erhvervskonto på mobilepay. Når dette er gjort, får du udleveret din Soundboks 🎉

Vi ved, hvor svært det er at holde en Soundboks fuldstændig fri fra ridser når der holdes fest – derfor kræver vi ikke gebyrer i den sammenhæng.

Ja, vi sender dig en lejekontrakt, som skal  underskrives elektronisk forud for afhentningen.

En fuld opladning holder i omtrent 40 timer ved middelhøj styrke og op til 8 timer ved fuld styrke. På knap 4 timer er batteriet fuldt opladt.

Nej, hos os skal der ikke betales noget depositum. Vi forsøger at gøre det så enkelt og let som overhovedet muligt at leje en Soundboks, hvorfor vi ikke kræver depositum. 

Hvis uheldet er ude, er det dig som lejer der hæfter for tabet af Soundboksen. Du kan læse mere om dette i vores handelsbetingelser 

Lej Soundboks i Esbjerg

Leder du efter en måde at løfte din fest i Esbjerg med den bedste lyd uden at betale en formue? Så er du kommet til det rette sted. Når du lejer en Soundboks i Esbjerg hos os, får du fantastisk lyd til markedets skarpeste pris. Uanset om det er til en privat fest, bryllup eller konfirmation, kan du stole på, at en Soundboks vil skabe den perfekte stemning.

Med op til 40 timers spilletid på et fuldt opladet batteri kan festen fortsætte hele natten uden bekymringer om strøm. Soundboksen er desuden robust og bygget til at modstå alle slags vejrforhold, hvilket gør den perfekt til både indendørs og udendørs brug.

Hvad koster det at leje en Soundboks?

Vi tilbyder Soundboks til de laveste priser i Esbjerg, uden skjulte gebyrer eller depositum. Prisen starter fra kun 399 kr., og to opladte batterier er inkluderet i lejen. Vores fleksible afhentnings- og returneringstidspunkter gør det nemt for dig at planlægge din fest uden stress.

Derudover tilbyder vi levering i Esbjerg for kun 499 kr., så du slipper for besværet med at afhente og returnere Soundboksen selv. Vi leverer direkte til din dør, så du kan fokusere på at nyde festen.

Hvor kan du leje en Soundboks i Esbjerg?

Du kan afhente din Soundboks centralt i Esbjerg på Højvangs Allé 63, hvilket gør det nemt og hurtigt at hente højtaleren, når det passer dig. Når festen er slut, kan du returnere Soundboksen samme sted. 

Book din Soundboks i dag

Er du klar til at tage din fest til næste niveau? Book din Soundboks allerede i dag! Udfyld vores bookingformular, og vi sørger for, at alt er klar til dig. Med Soundboks kan du være sikker på, at musikken spiller højt, og stemningen er i top.

Vil du leje en Soundboks?