Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Guide til Jordanker-lås

jordanker

Hvad der medfølger:

1x Jordanker

1x Stålwire

1x Hængelås

1x Nøglesæt

Videoguide

Placering af din jordankerlås på festival.

PLAN A: Det er vigtigt at placere din jordankerlås et sted, hvor den medfølgende wire, der er fastgjort til Soundboks’en, både kan nå ind i teltet om natten og spille op til campfesterne om dagen uden at skulle låse hængelåsen op. Dette sikrer, at din Soundboks er både let tilgængelig og sikker hele tiden – også om natten. ❗Vigtigt❗Når wiren føres igennem Soundboksen, skal du huske også at føre den igennem stroppen på batteriet, som vist på videoen, så det også er sikret.

PLAN B: Hvis det ikke er muligt for dig og campen at placere Soundboksen et sted, hvor den kan bruges om dagen og flyttes til teltet om natten uden at skulle låse hængelåsen op, så er den næstbedste løsning at placere jordankeret et sted i campen, der giver bedst mening, og derefter afmontere hængelåsen om aftenen, så Soundboksen kan sove inde i teltet.

Hurtig Do's and dont's

Hvad du skal gøre:

Placer Jordankerlåsen strategisk tæt på telt og camp.

Løbende teste om jordankerlåsen sidder fast. Giv låsen vand ved tør jord.

Vær' yderst opmærksom på at huske de medfølgende nøgler.

Hvad du ikke skal gøre:

Lade Soundboksen stå frit fremme under hele festivalen.

Antage at den sidder fast gennem hele festivalen uanset vejrforhold.

Kast nøglerne ind i teltet eller giv dem til en person, som tager hjem på 2. dagen.

F.A.Q

Spørgsmål vi ofte modtager
fra vores lejere

Ingen løsning er 100% sikker, og en jordankerlås beskytter ikke mod organiseret tyveri, hvor der eksempelvis bruges boltsaks. Derudover har Soundboks’en ikke godt af for meget nedbør, hvilket er den primære årsag til, at den ikke bør stå ude konstant. 

Hvis jordankerlåsen ikke sidder ordentligt fast, skyldes det ofte, at jorden er for tør eller for blød efter nedbør. Hvis jorden er for tør, kan du med fordel hælde en masse vand på området for at få jordankeret til at sidde bedre fast. Hvis jorden er for blød, kan det hjælpe at stampe jorden godt omkring låsen for at skabe mere stabilitet.

Hvis du mister nøglerne til din Soundlock/jordankerlås, bliver det vanskeligt at få din Soundboks løsnet igen. Vær derfor opmærksom på, hvor nøglerne bliver lagt. Fordel eventuelt nøglerne mellem campmedlemmerne, så der altid er nogen, der har et sæt nøgler. Det kan også være en god idé at have en ekstra nøgle opbevaret et sikkert sted.

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere