Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

Soundboks backpack, mikrofon og batteri → Hvad skal du tilvælge?

packs_explorer

Tilbehør til Soundboks

Soundboks er en af de mest populære bærbare højttalere på markedet i dag, og den har vundet stor popularitet på grund af dens alsidighed og evne til at producere højt volumen i enhver situation. Men selvom Soundboks er en imponerende enhed i sig selv, er der stadig mange ekstraudstyr til Soundboks, der kan forbedre brugeroplevelsen og give dig endnu mere kontrol over din musik.

Soundboks backpack

En Soundboks taske er et vigtigt tilbehør til folk, der ejer en Soundboks. Den er designet til at give en sikker og bekvem måde at transportere din højttaler til udendørs arrangementer og sammenkomster. Rygsækken er lavet af et vandafvisende stof af høj kvalitet, der er holdbart nok til at modstå barske vejrforhold.

Rygsækken har justerbare, polstrede stropper, der giver dig mulighed for at bære din højttaler komfortabelt på ryggen, mens det øverste håndtag gør det muligt at bære den som en traditionel taske. Hvis du er typen som ofte transporterer din Soundboks rundt på festival eller andre udendørsarrangementer, så bør du helt klart kigge i retning af en Soundboks backpack, som på nuværende tidspunkt kan erhverves til 999,- kr. på Soundboks’ hjemmeside.

Mikrofon til Soundboks

Et andet populært tilbehør til Soundboksen er en trådløs mikrofon. Med en trådløs mikrofon kan du nemt give taler og præsentationer ved udendørsarrangementer eller fester, og sikre at din stemme kan høres klart og tydeligt over musikken. Trådløse mikrofoner er også populære til karaokefester og andre sjove begivenheder. En mikrofon til Soundboks kan fåes til 999,- kr. 

Soundboks batteri

Soundboks batteri - shareboks

En af de mest populære tilbehør til Soundboks er et ekstra batteri. Batteripakken gør det muligt at tage Soundboksen med overalt, uden at skulle bekymre sig om at skulle tilslutte enheden til en stikkontakt. Med batteripakken kan du få op til 40 timers spilletid på en enkelt opladning, hvilket gør det til det perfekte valg til udendørsarrangementer og fester. Køber du et ekstra batteri, kan festen køre uafbrudt i op til 10 timer på fuld volume, hvilket mange finder belejligt om sommeren, hvor Soundboksen typisk medbringes til steder, hvor der ikke er mulighed for at oplade batteriet. 

Soundboks lås

Med en Soundlock kan du feste igennem på camppladsen uden at skulle holde opsyn med din Soundboks. Grunden til at du ikke skal det, er fordi at Soundboksen er bundet fast til en stål-wire, der er skudt dybt ned i jorden via et metalspyd. Et sindssygt fornuftigt køb, hvis man har planer om at tage sin Soundboks med på en af sommerens festivaler. Soundlocken koster lige nu 699,- kr. og kan bla. findes på Soundlocks egen hjemmeside.

Soundboks custom

Hvis du ønsker at tilføje et personligt præg til din Soundboks, kan du også overveje at få din Soundboks custom made.

Du kan give din Soundboks et helt unikt touch ved at tilføje en personlig tekst eller et logo på grillen. Dette kan gøres ved hjælp af en vinylafskæringsmaskine eller ved at udskrive en klistremærke, der passer til grillens størrelse.

Du kan også vælge at tilføje en unik farve eller finish på grillen. Dette kan gøres ved at male grillen i din yndlingsfarve eller ved at tilføje en særlig finish, såsom en metal- eller træoverflade.

Du kan også tilføje forskellige lys og lyskonfigurationer til din Soundboks, såsom LED-lys eller andre lyskilder, der kan give din Soundboks et unikt look.

Samlet set er der meget forskellige ekstra tilbehør til Soundboks, der kan forbedre brugeroplevelsen endnu mere. Det er uanset om du er fordragsholder, musikelsker eller bare vil have den fedeste  fest, så kan der være et ekstra tilbehør til din Soundboks, der passer til dine behov. Ovenstående bud er i hvert fald redaktionens favoritter, og nogle som vi også tilbyder som ekstra tilvalg til Soundboksudlejningen .

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere