Lej Soundboks – Prismatch og intet depositum

Shareboks

Forbind flere soundbokse trådløst I komplet guide

1

Ved lanceringen af den nye Soundboks 3, var den helt store nyhed, at man nu kunne tilkoble op til fem Soundbokse sammen helt trådløst. Med den nye TeamUp-funktion kan man altså koble Soundboksene sammen via SKAA, og selvom det ikke var muligt til en start, kan man også nu få sine Soundbokse til at spille stereo. Det betyder, at denne løsning er helt ideel, for den som skal arrangere en større havefest, eller blot vil have et helt outstanding lydniveau i sin festivalscamp. Efter tre år med udlejning af den nye Soundboks 3 er det også vores helt klare indtryk, at denne løsning er super populær, hvilket blot er med til at bekræfte, at Soundboks har ramt plet med det nye tiltag.

Vi vil i dette indlæg give en fuldstændig komplet guide til, hvordan du trådløst kobler flere Soundbokse sammen, samt hvordan du tilkobler de ældre modeller i form af Soundboks 2 og 3.

Hvordan kobler man 2 soundbokse sammen?

Soundboks har formået at strikke en idiotsikker løsning sammen, når det kommer til at forbinde Soundbokse til hinanden trådløst. Har du en Soundboks Go, og ønsker at forbinde den til en Soudboks 3, så sker det på helt samme vis som på nedenstående vejledning. På nedenstående billede er det illustreret, hvordan sammenkoblingen af fire Soundboks 3 ser ud:

Første step er at tænde en af dine Soundboke og sætte den på HOST. Det gør du ved at klikke på den orange knap til højre på panelet. Den står som standard på SOLO, men ved at klikke én gang på den, flytter den sig til HOST.

Når en Soundboks står på HOST, så vil alle Soundbokse, der står i JOIN, som er i nærheden, automatisk forbinde til Soundboksen, der står i HOST.

Næste step er derfor at tænde en ny Soundboks og sætte den på JOIN. Dette gøres ved igen at trykke på den orange knap på panelet – denne gang skal der dog to tryk til, for at Soundbokse ryger i JOIN-mode. 

Nu er du egentligt klar til at holdet et brag af en fest, men hvis du vil kredse det sidste om lyden, kan du med fordel gå ind i Soundboks-appen, og tilpasse lydniveauet på hver enkel af de tilkoblede Soundbokse.

Som udgangspunkt vil Soundboksen på HOST nemlig ikke samarbejde med de øvrige Soundboks rent lydmæssigt, hvorfor man vil opleve, at lydniveauet er forskelligt fra Soundboks til Soundboks. Gør derfor dig selv en tjeneste og få ændret det i appen.

Sådan forbinder du mere end 5 soundbokse sammen

Hvis fem soundbokse mod al forventning ikke er nok, så findes der også en løsning på det problem. Som allerede nævnt kan man forbinde fire Soundbokse til den Soundboks, som er sat til at være HOST. Hvis man gerne vil tilkoble endnu flere Soundbokse, skal man sætte to Soundbokse på HOST, som hver forbindes til fire Soundbokse som står på JOIN. Du vil nu have to Soundbokse som står på HOST – den ene forbinder du til din telefon, hvorefter du sætter et AUX i “AUX OUT” over i “AUX IN” på den anden Soundboks, som står i HOST. Dette kan du i princippet gøre ud i det uendelige – eller indtil dit behov er opnået.

Kan man forbinde en Soundboks 2 og en SOundboks 3?

Rigtigt mange har sikkert med tiden fået opgraderet deres Soundboks 2 til en Soundboks 3. Det heldige er, at det faktisk stadigvæk er muligt at få glæde af sin Soundboks 2 samtidig med, at man bruger sin nyerhvervede Soundboks 3. 

Først skal der sættes et 3.5mm “male to male” AUX -stik i pro panelet (AUX output) på din Soundboks 3. Dette finder du på bagsiden af din Soundboks 3 som vist på nedenstående billede.

Herefter skal den anden ende at AUX-stikket sættes i AUX-indgang på din Soundboks 2 eller 1. Denne indgang findes ikke på bagsiden, som den gør på Soundboks 3, men derimod på panelet imellem volumen- og tænd/sluk-knappen. Når det er gjort, er dine Soundbokse forbundet til hinanden, og klar til at give dig en koncertlignende oplevelse.

forfatter:

Del opslaget: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Frivillig Smukfest

frivillig Smukfest

Frivillig på Smukfest 2024 Hvis du overvejer at blive frivillig til Smukfest 2024, så er denne guide lige noget for dig. Her får du et

Læs mere
Volt Roskilde Festival

Volt Roskilde Festival

Et hurtigt overblik: 1. Soundboks / Batteryswap 3. Lockers 2. Soundlock 4. Volt charging service 1. Din Guide til Batteriswap på Roskilde Festival 2024 Roskilde

Læs mere
Kongespil regler

Kongespil regler

Kongespil regler Forestil dig et spil, der tager dig med tilbage til vikingetiden, et spil, hvor strategi og sjov går hånd i hånd. Det er

Læs mere